Now playing

Avatar

On Air

Alter radio
Είστε εδώ:Home style Πολιτισμός "Να μην κοπεί σε κομμάτια το Athens Alive"
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
  • μέγεθος γραμματοσειράς

"Να μην κοπεί σε κομμάτια το Athens Alive"

Από Δημοσιευμένο 10 Μαΐου, 2018

H "Athens Alive" κοινοπραξία εξέδωσε ανακοίνωση

για το πρότζεκτ που θέλει να φέρει εις πέρας το consortium τονίζοντα πως δεν επιθυμεί να προχωρήσει το πλάνο σε κομμάτια και πως η πρόταση αφορά συνολικά το έργο και μαζί και το ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Στην ανακοίνωση υπάρχουν και τοποθετήσεις του Μαρκ Αλεξάντερ, ισχυρού άνδρα της Redstone, που αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους πρέπει να προχωρήσει ενιαίο το όλο πλάνο.

Επίσης στην ανακοίνωση υπάρχει αναφορά και σε πιέσεις που δέχεται η κυβέρνηση για να "τεμαχίσει" το όλο έργο και τονίζει πως οι επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι συνεχόμενες.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Το Athens Alive θα επαναπροσδιορίσει το επιχειρηματικό τοπίο και το κομμάτι της διασκέδασης στην Αθήνα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι το κονσόρτσιουμ έχει συστήσει μαζί με την Κυβέρνηση πολυάριθμες ομάδες εργασίας, μέσω των οποίων έχουμε καταλήξει ότι θα καταρτίσουμε ένα σχέδιο που θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο του Athens Alive.

To Athens Alive θα είναι ένα ορόσημο ανάπτυξης στην Ευρώπη. Ανάπτυξης σε μία κλίμακα που είναι δύσκολη. Ένα από τα κρίσιμα ζητήματα είναι να οργανώσουμε όλα τα κομμάτια, ώστε να δουλέψουν συνολικά και να παρέχουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία στους φιλάθλους και στους επισκέπτες του Athens Alive.

 

 

«Αντιλαμβανόμαστε ότι και άλλα ιδιωτικά σχήματα έχουν δείξει ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στο πρότζεκτ του Athens Alive και ως αποτέλεσμα, ασκείται πίεση στην Κυβέρνηση για να κόψει σε κομμάτια το όλο έργο».

Η εμπέδωση του Athens Alive ως μία κορυφαία και ανεπανάληπτη εμπειρία για τους φιλάθλους και τους άλλους μετόχους, υπηρετείται από ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο. Κατά συνέπεια, έχουμε συστήσει με σεβασμό, να αποφευχθεί μία αποσπασματική προσέγγιση του πρότζεκτ".

Επιπρόσθετα, ο Μαρκ Αλεξάντερ, τονίζει...

1. «Αν κοιτάξεις τα επιτυχημένα κολοσσιαία αναπτυξιακά έργα που τα μέλη του κονσόρτσιουμ έχουν συμβάλλει να αναπτυχθούν, όπως το Saadiyat Island στο Abu Dhabi, το Διεθνές Οικονομικό κέντρο της Shanghai, το Sports Hub της Σιγκαπούρης ή το Ολυμπιακό Πάρκο του Λονδίνο, τότε μπορείς να συνειδητοποιήσεις ότι ένα ολοκληρωμένο πλάνο αποφέρει πολύ μεγαλύτερο κέρδος στην Κυβέρνηση, την κοινότητα και τους κατοίκους».

2. «Η εμπειρία του κονσόρτσιουμ μας σε στάδια, μέσα από πρότζεκτ όπως τα AT&T Stadium, Mercedes Benz Superdome ή το Barclays Centre, μας δίδαξε μερικά ξεχωριστά μαθήματα. Η δημιουργία ζωνών που να είναι βιώσιμες, ζωντανές και σταθερές για τις κοινότητες που ανήκουν, είναι δύσκολη. Για μας, είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα παιχνίδι: είναι να αναβαθμίζουμε τις κοινότητες, τις συνδέσεις, τις μεταφορές και να αναπλάσουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Αθήνας για το μέλλον. Μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος φέρνει μεγάλο πάθος και εμπειρία στην επίτευξη της αθλητικής επιτυχίας, θα συγκροτήσει μία σπουδαία ομάδα».

 

 

3. «Όταν η Κυβέρνηση εγκρίνει επίσημα την συμφωνημένη εξέλιξη στις συζητήσεις, ελπίζουμε να δυναμώσουμε το κονσόρτσιουμ με τη συμμετοχή ειδικευμένων ελληνικών εταιριών, σε συγκεκριμένους τομείς».

4. «Η λαϊκή στήριξη από τους φιλάθλους και τους κατοίκους μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης είναι απίστευτη και η «μπορούμε να το κάνουμε» αντίληψη της Κυβέρνησης και του υπουργείου Αθλητισμού, είναι ενθαρρυντική. Θέλουμε να το κάνουμε να δουλέψουμε και να προσφέρουμε στους πάντες».

sport24

 

Λίγα λόγια για εμάς...

  • Ο Alter Radio στηρίζει την καλή ελληνική μουσική. Αγαπημένα τραγούδια παίζουν όλο το 24ωρο..akou_tin_kardia_sou2

Επικοινωνία

Άκου τί είπαν...

  • χωρίς μουσική , η ζωή θα ήταν λάθος!
    (Φρίντριχ Νίτσε)